Lady Topaz


✠   Topaz on M Layouts / raitatossu.net/mayflowervuotias, syntyi 10. tammikuuta  ✩  Kauris
✠   Pituutta 165cm, aatelissukuinen siniverinen
✠   Parantaja ja oppipoika
✠   Persoonallisuustyyppi ENFJ "Protagonist"

Foorumin esittelyyn    Oman hevosen sivuille

Topazin isoäiti Celeste oli siniverinen Hankalalainen aatelinen joka tunnettiin nimellä Hunalan Kreivitär ─ Countess of Hunala. Tämä meni naimisiin siniverisen kuninkaan Vouti Jovianin kanssa ja sai yhden tyttölapsen nimeltä Dione. Tästä naisesta tuli sittemmin suositun kylpylän pitäjä sekä Topazin äiti, joka on edelleen liitossa tyttären siniverisen Laamanni isä Calliston kanssa.
Topazin isän vanhemmat ovat kuolleet aikaisin, eikä Topaz tiedä heistä juurikaan. Dione ja Callisto saivat kolme vuotta ennen Topazia toisen tyttären, Venuksen.
Perheenjäsenet asuvat melko lähellä linnaa, kuten Topaz, mutta tällä on heihin viileähköt välit - sillä ajatusmaailma ja mielipiteet eroavat muiden sukulaisten kesken. Äiti ja isä pitävät verettömiä että punaverisiä jokseenkin heikkoina ja inhottavina, vältellen heidän kanssaan tekemisissä oloa. Asiasta ei tietysti puhuta ääneen, mutta ajatusmaailma välittyy toiminnassa. Venus tukee vanhempiaan, aina ollen heidän kanssaan samaa mieltä. Tällä isosisko ansaitsikin lempilapsen tittelin jo nuorena.

Topaz on perheen musta lammas joka viileän viehkeästä ja laskelmoivasta luonteestaan huolimatta pitää suurinta osaa väestä samanarvoisina ─ ainakin lähtökohtaisesti, ollen heille melko ystävällinen ja avulias. Topaz on perheensä ainoa parantaja, joka on käyttänyt voimiaan verettömien ja punaveristen parantamiseen ja heidän auttamiseen monin eri tavoin. Näin hän on jäänyt perheensä silmissä alakynteen ja saanut osakseen lievää syrjintää ─ vaikka äiti Dione onkin huolehtivainen ja katsoo lastensa perään tarkkaan vielä heidän ollessa aikuisia. Ehkäpä varmistaakseen, ettei tytärten käytös ja ulkomuoto pääse repsahtamaan, ja perheen maine ylhäisenä heikkene.

Topaz on kehittänyt viime vuosina itselleen mentaliteetin, johon kuuluu siskonsa voittaminen ─ oli laji mikä tahansa. Syvempää loitsinta ja parannus oppia tämä lähtee hakemaan Hankalan linnasta. Eritoten tämä kuitenkin tahtoo tulla lyödyksi ritarina, mikä vanhempien mielestä ei ole soveliasta. Topaz kokee, ettei muu perhe toivo hänen menestyvän elämässä ketään heistä paremmin, muttei toki huonostikaan. Topaz on varmasti monen ritariksi aikovan tapaan kovapäinen nainen, joka jaksaa taistella sen puolesta mitä tahtoo. 
Topazin unelma on olla taitava magian käyttäjä, joka pystyy pitämään kaikki lupauksensa kuninkaalle ja olemaan tälle että kansalleen uskollinen ─ missä tahansa tilanteessa. Topaz on kuitenkin perheessään pohjan pahnimmainen, joten tulee todennäköisesti linnalla tavoittelemaan mahdollisimman korkeaa asemaa, varmasti myös täysin vahingossa ─ tämä ei tahdo myöntää itselleen halajavansa tunnetta, että on tärkeä ja pidetty jonkun arvostettavan toimesta.

Lemmikit
Topaz omistaa kaksi harmaata irlanninsusikoira urosta nimeltä Routa ja Puhuri, ne asuvat hänen luonaan ja ovat toisinaan mukana linnalla. Koirat ovat hiljaisia ja vetäytyvät aina makoilemaan jonnekin naisen lähelle. Niitä ei tarvitse pelätä ja silittääkin saa, eivät lähde minkään perään luvatta ja hevosiakin kunnioittavat väistyen (kuva). Puhurilla on toinen silmä sokea, joten sen valkeus hyvä tunnusmerkki.

Nippelitieto
   Vahvasti mintun tuoksuinen ja omaa super pehmeät kädet
  Ei heitä töykeää, tökeröä tai kiusaannuttavaa läppää
  Ahnas syömään, aina nälkä ja maha kurnii
  Säästäväinen rahassa
  Ei jää muiden jalkoihin, mutta pyrkii tekemään jokaisen liikkeensä ilman, että se aiheuttaa jupakkaa
  Muuttuu vihaisena hyvin kieroksi ja osaa näpäyttää
  Ei ole tottunut läheisyyteen, kuten kädestä pito tai halaus vaikka toisinaan kaipaisi sellaista
  Erinomainen suuntavaisto ja muisti paikkojen suhteen, sekä sen mitä missäkin on tapahtunut
  Oli vähällä mennä naimisiin 24 vuotiaana, mutta miehen täytyi muuttaa pois
  Lempivärit vaatetuksessa maanläheisiä, paljon vihreää ja ruskeita
  Käyttää lähes aina pelkästään hopeisia koruja, joissa erivärisiä kiviä
  Lempi kivet karneoli, opaali sekä serpentiini ja kukat kissankello, leijonankita ja keijunkukka

Hahmon moodboard